Sunday, March 11, 2012

Yuna - Terukir Di Bintang



LIRIK LAGU TERUKIR DI BINTANG

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu

Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu

Jika engkau minta satu dunia akan aku coba

Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi

Seribu tahun pun akan ku nanti

kan… kamu…

Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku

terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu….


muzik lagu yg sodap di dengar..santai jer

2 comments:

eelobor said...

asalnya masa dengar sekali dua jer lagu nie x berapa boleh masuk sangat at telinga. tetapi bila wife dah tujukan lagu ni, terasa best pulak.

Impian Serikandi said...

btul tu Eelobor..
lagu lama yg di beri nafas baru. satu kredit pada Yuna krn bawanya kembali dgn muzik yg lebih santai..
teima kasih krn berkunjung ke laman blog yg kian bersawang ni..;)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...