Monday, June 18, 2012

~ Aku dan dia ~


best..best.. best...
best sebab ada drebar utk 2 hari ni.. hehe

hari ni & esok hasbenku ada training kat Hotel Istana KL.. jeng..jeng...jeng.. kluar satu idea ngade2ku.. nak itut..nak ituttt.. hasbenku cakap tak boleh.. tapi aku nak jugak.. nak jugak..

actually sejak pindah tempat kojer.. aku p kojer sorang2.. takde kawan gaduh apa lagi drebar..emm.. emm.. takde la sedih mana pun. cuma sesekali rinduuu arr.. maybe jugak sebab ni tgh ngada2..
akhirnya permintaanku dituruti.. hehe.. tapi biase arr.. kena naik motor arr.. itu syaratnya.. bagiku ok jer..

gambar hanya hiasan ek..

Angin sempoi2 bahasa.. cewah..cewah..
naik motor & merempit bersama-sama..hehe.. tapi biase arr hasbenku ini.. bawa motor pun 60-70km jer.. payah nak tengok dia bawa laju..laju.. dalam perjalanan ke opis tadi, kelihatan sebuah keter wira..dipandu oleh seorang lelaki india dan kelihatan 2 orang anak kecil yang berumur dalah lingkungan 4-5 tahun... anak2 ni dok tengok kita dari tingkap keternya.. dan paling best siap melambai-lambai tangannya ke arah kami.. so sweet kan. ish.. glamer jap..lantas ku membalas lambaian ala2 Puteri Diana.. hehe.. ish.. lucu btul arr :). Slalunya kalo aku drive n bawak anak2 skali, memang aku pun soh buat macam tu kalo jumpa orang bermotor.. ntah la.. dah terbiase macam tu.
Memang tak dinafikan kalo naik motor ni sakit belakang.. tapi kalo melalui saat2 manis macam tu, hilang smua sakit.. kan..

k, nak tito.. esok nak kojer.. utk abg, thanks a lot..esok kita merempit lagi ek.. yuhuuu..

2 comments:

Angah said...

sesekali naik motor berdua-duaan memang bestkan...

Impian Serikandi said...

aar la kak..:)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...