Monday, April 2, 2012

~ Makan nasi arab lah.. ~



gambar ini diambil dari internet..
tempat ni memang cantik arr...

Ina & adik2 praktikal (no 3 dari kiri.. )

Tgh hari tadi, teman baikku si Ina mengajak kami semua keluar.katanya nak belanja Nasi Arab kat Hadramawt di Chulan Square. beliau nak belanja kami smua sebagai menyambut hari yg ke 11 tahun beliau berkhidmat dengan TM..fuhh.. lamanyer k
an..( lebih kurang sama ngan gue arr... kik..kik.. )
Terima kasih Ina ! Semoga terus maju jaya dlm kerjaya di TM !caiyok..caiyok !

2 comments:

Hannaz Haney said...

Hi dear.. bila nak lepak mamum nasi arab nie?? tau ler hang bz belajar.. huk3x paikan phone pun x angkat...

Impian Serikandi said...

salam hana.. begitulah sejak dua menjak ni.beta mohon beribu ampun..
badan dah belah 4 ni( utk family,rumahtangga,kojer &belajar).. masa utk diri sendiri pun tak dpt lagi nak di cari..tipon pun dibiarkan begitu shj.. letih tapi masih control ayuu.. bersabarlah.. nnt2 ek.. :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...