Sunday, April 1, 2012

~mak oh mak ~


Alhamdulillah..Alhamdulillah..
di pagi yang dingin ni syukur ku panjatkan kpd Ilahi krn anugerah yang di berikan.. nak jer rasenyer tipon mak kat kampung ni.. emm..emm tak sabor rasenyer. Ianya memang satu berita yg gumbira.

hari ni dah 1hb April.. maknanyer dah 3 bulan tak balik ke kuale..tak jumpa mak & abah serta adik2..waduhh rindunya kat mereka smua. dlm waktu terdekat ni mmg tak boleh nak balik krn kesibukan dgn kerja n belajar, hujung bulan ni ada exam plak.. suamiku tak abis2 audit kat JKR di Putrajaya.. anak2 plak sibuk dgn aktiviti ko-kurikulum di sekolah..

Mak yg ku sayang..tunggu kepulangan kami smua ek! ada berita gumbira nak ku kongsikan bersama..

p/s: makku yang berbaju oren..yang lain2 adalah sepupu2ku..;)

2 comments:

Angah said...

tak dpt balik selalu, call aje pun ok..

Impian Serikandi said...

akak,
selang 2 hari mmg call mak, tapi rase tak best jer kalo tak dpt menatap wajahnya..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...