Thursday, November 17, 2011

~ Aishah konvo kat UKM ~

-Bercita-cita nak jadi Doktor Sakit Puan-


-Bersama Athirah, teman baiknya-

Hari ni ambil cuti half day bagi mengisi masa bersama anak di konvo yang berlangsung kat UKM, Bangi. Tak sangka plak kat sistem GEMS( utk apply cuti) skrg dah ada list cuti separuh hari.. sahabatku si Ina yg habaq.. kalo tak chek tak tau pun..

Acara yang berlangsung di situ menghimpunkan lebih 15 buah tadika KEMAS bagi DUN Bangi.. Oleh kerana tadika ini dibawah kerajaan pusat, maka kata2 aluan & penyampaiannya diselit-selitkan hal2 politik arr.. ( kitaorg dengor jer.. tapi kesian kat anak2 kecil.. lama btul ceramah mereka..)

bergambar bersama cikgu Hayati ( bertudung merah )

kami pun turut membantu cikgu dalam memakaikan baju konvo pada anak2 l" ihikhik


umi& abah
( gambar ni di ambil oleh Aishah )



Majlis bersurai jam 12 tgh hari.. selesai makan, trus pulang.. kerna nak bersiap pegi kojer plak..sementara abah ada tugasan penting.. hehe, collect duit RM100 kat sekolah Hafiz plak..


nota kaki :-
- Moga2 anak-anak kami menjadi anak yang soleh & solehah.. ameen
tepuktangan
- masih angin kus-kus dgn Maybank & Ambank.. diorg tak bagi lagi duit kami ni.. ish..cepat arr...
- baju kurung yang dipakai adalah kain yang dihadiahkan oleh sahabatku Kuna..

2 comments:

Angah said...

ohhh...dah konvo dah anak dara awak eh...

Impian Serikandi said...

Akak,
konvo tipu2 jer, next year sekolah tadika lagi..hehe..bagus utk pembangunan minda.. mudah-mudahan, InsyaAllah :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...