Friday, November 18, 2011

~ Citer di pagi jumaat ~



Alhamdulilah.. Alhamdulillah..
Pagi ni terbangun lewat.. maka tak sempat arr nak sarapan kat rumah.. terkejor-kejor teman p kojer..fuhh.. sampai jugak opis.. ngeh..ngeh..

Lantaran perut yg dah berbunyi-bunyi.. trus ke kantin bagi membeli air & nasi goreng ( jadi arr sementara nak p briefing kat tingkat 3).. dan kali ni terserempak ngan GM State KL.. waduh.. jam dah pukul 8.45 pagi.. tapi biase ar.. buat muka kering jer..lapaq sangat..

Dan tetiba beliau menyapaku.. "Hariah.. beli ape?.. aku hanya tersenyum sambil mencedukkan nasi goreng ke dalam polistrin tu.. ( dalam hati.. waduh.. berani btul ko makan cheyah oii.. jumpa boss.. masak.. masak..).
Tak sangka plak nak bayor kat kaunter ..Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. hehe.. "Kak, En Ramlan belanja kak.." adik kat kaunter tu bersuara.
Dan aku kemaluan tahap gaban..hehe.. sempat singgah ke meja santapannya.. lantas mengucapkan terima kasih atas kesudiannya belanja gue yang ntah ape2 ni.. Cepat-cepat berlalu..dengan muka yang kemerahan.

The moral of story ~ Ngeh.. ngeh.. jangan buat lagi tau.. hehe, bos2 kat sana.. kat R&D mahupun kat State KL.. baik-baik belaka. " tak perlu kata apa-apa.. senyum.."

2 comments:

imine said...

alhamdulillah dpt boss (lebih2 lagi level GM) yg baik dan humble mcm tu.

Impian Serikandi said...

alhamdulillah..alhamdulillah..
tringat plak kat boss dolu2 En Sabri & En Ahmad.. pun baik...

p/s: Dr Taha pun baik.. huhu ( siap ajarku nak pakai skype kat hp.. toche2 )

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...