Wednesday, May 25, 2011

~ TM Got Talent 2011 ~

Bekerja di tempat baru..memang best. Kerjanya baru.. kawan2 baru & suasana pun baru. Tapi tempat lamajuga yang dikenang-kenang..apsal ek?payah jugak nak dilupakan. Tu arr tgh mencubanya..

Cerita kali ni agak kelam kabut..tapi masih lagi dapat di kawal.. jap..jap..nak gelak org kaya.'hahahaha.. ". Hujung minggu lepas dapat call dari Group Communication TM.Diorang menyatakan yang videoku telah terpilih utk saringan bagi pemilihan TM Star 2011.. waduhh macammana plak terpilih ni. Sebenarnya saje2 jer hantar..tak sangka plakdapat.. ni mesti tak ramai yang masuk ni..so diorg panggil jer..( nak sedapkan hati arr.. ) mereka kata by next week,video itu akan di advertisekan kat smua staff TM seluruh Malaysia.. terkedu aku mendengarnya. Dan semalam,bermulalah undian..


Nak jadi kan cerita,bos minta wakilkan dia untuk pergi ke TM Menara bagi menghadiri meeting di Tingkat 41.. aiyoyo.. tu tempat lama yg nyaris2 nak masukkija.. dolu2 arr. Tapi bila ku tanya serba sedikit dari CFO TMR&D ( En Ahmad),so tak jadi arr..dah kini ku pergi atas tiket Finance KL..so redah ajer la. Paling menarik tu,diorg siap call tanya akan status ku untuk panggilan 'meeting' tu.. dan bila dah sampai.. disapenya ku sambil memasang video lagu tu.. ish..ish.. rase nak lari jer. tapi apakan daya.. buat muka selamba jer.. masuk meeting pun diorg dok pandang-pandang.. waduh..segan tahap gaban..Nis emua gara2 video laguku yg dah pun di iklankan kepadas mua staff TM seluruh Malaysia..


Dan sekarang..masih tak bleh nak tido ni.. memikirkan masalah negaraku ini.. FYI ~ iklan tu sampai 31 Mei ini. so bagi staff TM bleh arr melayari http://tmgottalent.tm.com.my/TMStarLoginPage.aspx?ReturnUrl=%2fTMStarVoting.aspx , tapi kalo bukan staff TM..tak bleh lar ek.

k,gud nite..Assalamualaikum..

3 comments:

fb said...

kak add kami.... di FB. hee :)

ikhwanurone86@yahoo.com.my(aslam)
dan saya kwn aslam

shidiq2002@yahoo.com (megat)

Leya Aleesya said...

kak, cmner nk tgk video akk tu..nk tgkkkkkkkkk

Impian Serikandi said...

tak boleh, sebab ianya utuk staff TM sahaja.. :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...