Wednesday, January 25, 2012

~ Carta hatiku ~


Assalamualaikum..
Bertemu kembali kita ek.. wah..wah..wah..
malas btul nk update blog ni.. bz bebenor ngan kehidupan semasa..ni blum lgi bab belajor.. baru bab2 semasa jer..
apa2 pun syukur Alhamdulillah..dengan rahmat kasih sayangNya pada kita smua kan..:)

Berikut adalah list2 citer..carta hatiku di bulan purnama.. ngeh..ngeh..
bulan januari arr..


- bz ngn MAPS.. setelah bersemuka ngn bos.. tolak campur smua..prestasiku adalah 84.5%.. Alhamdulillah, terima kasih En Saiful.... bos dok hint2..kalo bleh tahun ni masuk Musabaqah Alquran kat TM...( ish.. kes naya ni.. ni ayat2 perli ke ayat2 aper tu.. tengok arr.. wait n see arr)

-bz ngan assessment ~ Alhamdulillah.. terpilih nak naik gred.. tapi kena buat assessment online plak.. tak buat lagi ni..tgk arr, nak buat sama2 ngan bos arr jumaat ni. Andai kata berjaya, gaji n gred ku naik arr.. hooyey..hooyey..

-bz ngan anak2 ku & anak2 didikku ~
Disebabkan anak2 murid dah makin ramai.. so kelas mengaji berjalan seperti yang dirancangkan...penat tapi best.. best sangat..tak tergambar rasa gumbiraku mengisi masa bersama mereka. Malam jumaat yang lalu, kami smua membaca bersama surah Yassin beramai-ramai..tampaknya ianya acara mingguan kami :) Semoga Allah merahmati kita smua!

- bz ngan kawad ~ tak perlu kata apa2 yea.. hehe..

- sedih dan tercalar sikit.. hati yng lara~ keter diguris oleh van sewaktu pulang dr tempat kojer.. keter best lagi..tapi tuan punya rasa 'tak best arr'.

~ emm.. dah daftar kat Open University..so pengajian akan bermula insyaAllah Feb ni..

~ bersama kak Ana & Kak Min menziarahi Dr Rozanna di HUKM. Beliau yg juga isteri kepada ex-bos HR kat TMR&D En Hassim Sani telah pun meninggal dunia pada 16 Januari yang lalu.
Al Fatihah buat beliau & salam taziah buat En Hassim seisi keluarga.

~ Baru pulang dari kampung~
Kami sekeluarga telah pulang ke Terengganu bag menziarahi keluarga. Kali terakhir pulang- masa Aidilfitri yang lalu. Cuti singkat jer sebab anak2 tak cuti panjang.

penat tu penat arr.. tapi best sangat..sebab masa sebulan ni memang penuh dengan aktiviti bersama keluarga.
Selalunya bulan Januari..memang takde lain arr.. Audit.. Audit.. kini tidak lagi.. hohoho...

buat temanku 'Hanna'..jgnlah bersedih.. nanti calling2 kita ek...

my best friend Rona.. toche2.. sebab dok ingatkan kita malam ni ada citer Mann.. hehe..

k..time to sleep.. esok sblm subuh dah nak gerak.. Semoga Allah merahmati kita smua!
i love you!

4 comments:

Angah said...

tahnah adinda...

Impian Serikandi said...

terima kasih kekanda..
segala pujian hanya milikNya..
jgn lupa tgk kami di tv1 pagi sabtu ek.. hahaha.. :)

Hannaz Haney said...

Mek Cyah.. mantel la.. so, selama dua tiga hari nie mmg terpaksa OFF h/p untuk memuhasabah diri.. so, akan menghilang seketika dgn kerja2 mengarut....

Impian Serikandi said...

Allo mek Na..'ku tunggu..ku rindu..panggilan darimu..' hehe..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...