Tuesday, June 21, 2011

~ Panahan Asmara ~



Nak cerita yang jiwang2 jap.. huhu.. Ntah macam mana teringat kat si dia.. si dia.. yang menyebabkan jiwa kacau.. hampir 4 bulan tak bertemu.. macam mana ni? Apa yang harus ku lakukan.. patutkah.. atau.. emmm.. macam ni lah kalau hati dah jatuh cinta..



Beginilah panahan kasih asmara pada si dia.. hahaha... siapakah gerangan..kalau nak makan.. selalunya tak lalu.. tapi kali ni.. Lalu sokmo.. bisa gemuk tahap gaban.. ultraman..sheeRa.. HEman... Ini lah dia yang ku maksudkan itu..





Restoran Saba'.. ish.. nun jauh di Cyberjaya. Bagus jugak aku tukar tempat kija.. kalo tak hari2 nak pi sana jer.. husband.. kekadang layan juga kehendakku.. tapi kalau dia bz sokmo ngan meeting sana-sini.. terusku pergi sendiri.. huhu.. tapi sekarang susah arr.. jauhhh.. so hanya berangan-angan kosong ajer la..Kelmarin, masa event kat MMU pun tak sempat nak pergi..nak jenguk kawan2 lama kat RND pun tak sempat.. jadual yang sangat padat..







Yumm..yum.. masa dinner kat MMU memang di sajikan Nasi Arab.. tapi secara peribadi.. memang nasi Arab Saba' tak boleh dilawan.. begitulah panahan asmara..k..k.. sambung kija balik ek... udah2 ler tu..





nota kaki :
berat badanku dah turun.. ahak.. dari 67kg ke 62kg.. alhamdulillah..

3 comments:

fb said...

jom jom kak.. makan.. kami banjer :P dtg cyber ek huh

Impian Serikandi said...

ekk.. saper ni? siap nak blanje akak lagi.. tapi kalo nak blanje per salahnye kan.. salam ziarah dek..

fb said...

heheh saya megat lah.. :P

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...